Tip

Aranka L směs na výrobu Laskonek 1kg

20762
  • 1 z 3
  • Sypká směs na výrobu laskonek
  • Slazená a upravená jádrová směs
  • Dávkování: 530 g tekutých bílků + 1140 g cukru krupice + 350 g vody + 1 kg Aranky L
  • Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek
  • Zpracování: 2-3 cukru krupice svaříme s vodou na 112-115°C, současně 1-3 cukru krupice vyšleháme s tekutým bílkem, do kterého pozvolna zaléváme cukrený roztok a došleháme, směs Aranka L zamícháme do důkladně vyšlehané a částečně vychladlé hmoty, kterou dále zpracováváme na výrobu laskonek na plechu vyloženém papírem tvořit malé placičky, péct na 120°C vychladlé kousky spojit žloutkovým krémem a pokropit čokoládou
  • Krém: 150 g změklého másla utřít s 80 g moučkového cukru, vanilkovým cukrem a žloutkem
  • Složení: arašídová drť pražená, cukr, rýžová mouka, aroma (s lupinou)
  • Alergeny: jádra podzemnice olejné (arašídy), vlčí bob (lupina), mohou se objevit stopy obilovin, vajec, soji, mléka, sezamových semen, skořápkových plodů
  • Hmotnost: 1kg netto
  • Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku: 2102kJ/503kcal, tuky 27,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,7 g, sacharidy 58,2 g z toho cukry 41,1 g, vláknina 5 g, bílkoviny 9,9 g

  • (3 ks) Skladem
90 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.