Novinka

Aranka BP na Štafetky 1kg

20763
  • 1 z 2
  • Zkratka BP znamená Bezé Pláty
  • Aranka BP je tedy slazená kompletní jádrová směs pro výrobu bezé plátů, jež se dále používají pro typické řezy s arašídy nazývané štafetky, nebo pro dorty a roládky
  • Zejména štafetky jsou jedním z nejtradičnějších cukrářských výrobků, jež jsou stále mezi zákazníky velmi populární. Stejně jako u Aranky L (laskonka), Aranky JR (jádrový rohlíček), Aranky Arašíd (jádrový rohlíček v  jiné úpravě) a Aranky Roll (jádrová trubička) jsou základem Aranky BP kvalitní arašídy nasekané do drti specifi cké granulace pro daný výrobek. Suroviny používané do výroby, nejen arašídy, ale hlavně také sušené bílky, jsou na vstupu velmi pečlivě kontrolovány, a proto je jejich kvalita výrobcem zaručena
  • Základní receptura: Aranka BP 1Kg + voda  410 g
  • Technologický postup výroby je velmi jednoduchý: suroviny smícháme a necháme cca 5 min bobtnat, poté šleháme při maximální rychlosti po dobu 5 min. Hmotu dávkujeme na pečící papíry (použijeme-li papír o rozměrech 60 cm x 40 cm, navážíme cca 650 g na jeden plát) a rozetřeme pláty. Před pečením můžeme pláty posypat cukrem moučkou. Teplota pečení je pro sázecí elektrickou pec 240 °C a doba pečení cca 5 - 6 min.
  • Hmotnost: 1Kg
  • Složení: cukr, arašídová drť pražená, pšeničná mouka, sušený vaječný bílek, pšeničný škrob, emulgátor (E471, E472b, E477), kypřící látka (E450, E500), glukozový sirup, sušené mléko, ječný sladový extrakt, pšeničné klíčky, zahušťovadlo E466, aroma, barvivo E150c
  • Alergeny: arašídy, lepek, vejce, mléko, ječný sladový extrakt, pšenice

  • (10 ks) Skladem
85 Kč
Kategorie: Sypké směsi
 
 

PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY VE 100 G VÝROBKU:

Energetická hodnota: 1863 kJ (446 kcal)

Tuky: 16,3 g z toho nasycené mastné kyseliny: 3,7 g

Sacharidy: 62,0 g z toho cukry: 39,1 g

Vláknina: 3,6 g

Bílkoviny: 13,8 g

Sůl: 0,7 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.