Alginát sekaný barevný

Novinka
alginát

Alginátové ovoce se přidává do cukrářských výrobků, lze s ním i dekorovat

39 Kč
Skladem

Složení: cukr, glukozovo-fruktozový sirup, voda, želírující látka alginan sodný E401 min.

1%, regulátor kyselosti ( E341iii, E339iii, E270 ), emulgátor E471, barvivo E100, E120,

aroma, Výrobek může obsahovat stopy pozdemnice olejné, sójové boby a suché

skořápkové plody.

Hmotnost: 200 g netto ( rozvažujeme do kelímku s víčkem)

Skladujeme do 25 °C

Výrobce: JH Group spol. s r.o., Jindřichův Hradec 

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1394 kJ/ 328 kcal, tuky < 0, 5 g

z toho nasycené mastné kyseliny < 0, 1 g, sacharidy 82 g z toho cukry 69 g, bílkoviny < 0, 5

g, sůl 0, 38 g

Kód Kód: 52489
Jméno značky: JH Group spol. s r.o., Jindřichův Hradec
Kategorie: Alginát

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

 

 

Společnost JH GROUP, spol. s r.o. byla založena roku 2001 jako výrobní a obchodní firma. Zabývá se vývojem, výrobou a distribucí zlepšujících přípravků pro pekaře a cukráře, různých celozrnných směsí na výrobu chleba, baget a rohlíků. Vyrábí sušené a hotové ovocné náplně do jemného pečiva. Distribuuje sušené mléko do výroby zmrzlin. Dále pak bramborová těsta na výrobu knedlíků, halušek a bramborové kaše do gastronomie.

 

Firma JH GROUP však vyrábí i další druhy výrobků. Celkem má ve svém portfoliu 17 produktových řad, které distribuuje především do pekáren, cukráren, zmrzlináren a do gastronomie.

 

Výrobní kapacita firmy je podle druhů až 300 tun měsíčně. Vysokou kvalitu výrobků zajišťuje odborný tým pracovníků a nově vybudována varna a mísírna náplní v Jindřichově Hradci.

 

Firma splňuje požadavky stanovené ve standard IFS Food Verze 6.

 

Adresa: Jarošovská 1336, Jindřichův Hradec II, 377 01 Jindřichův Hradec

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení