Složení: kakaová hmota, sladidlo maltitol, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové
aroma. Výrobek může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa: 54 % Obsah tuku: 36 %
Hmotnost: 1 kg netto
Tato čokoláda s lahodně intenzivní čokoládovou příchutí neobsahuje přidaný cukr. Její příjemná
sladkost pochází z náhražky cukru - maltitolu a je zaoblena přírodní vanilkou Bourbon.
Rozpouštění, temperování, chlazení, tvarové odlévání apod. probíhá přesně stejným
způsobem. Její technické vlastnosti a chování jsou zcela identické.
Hotové výrobky vyrobené z této čokolády mohou být označeny štítkem „Bez přidaného cukru“,
pokud hotový recept neobsahuje vůbec žádný cukr: např. pralinky, čokoládové tyčinky nebo
tabulky s náplněmi neobsahujícími žádný přidaný cukr, nebo v nichž byla sacharóza nahrazena
sladidlem.
Pro recepty, temperování a technického poradenství návštěvu www.callebaut.com
Skladujeme do 20 °C v suchu
Výrobce: Callebaut, Belgie
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1998 kJ / 478 kcal, tuky 36 g z toho
nasycené 22 g, sacharidy 46 g z toho cukry 0,1 g, bílkoviny 5,1 g, sůl 0, 01 g
Kód | Kód: CSD-Q54MAL-EX-U68 |
---|---|
Jméno značky: | Callebaut, Belgie |
Kategorie: | BELGICKÁ ČOKOLÁDA |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.
Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie