Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo (41, 1 %), emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. obsah kakaa: 57, 6 %. Může obsahovat
stopy mléka
Hmotnost: 0, 5 kg netto ( rozvažujeme do zipového sáčku )
Intenzivní chuť se silným kakaovým tělem a vyváženou sladkostí
Návod na použití: jednoduše rozpusťte při teplotě 45 °C a pak nalévejte do fontán nebo fondue. Pokud chcete docílit jemnější chuti fontánové čokolády,
pak doporučujeme přidat malé množství 33 % smetany
Skladujeme do 20 °C v suchu
Výrobce: Callebaut, Belgie
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2406 kJ / 575 kcal, tuky 41 g z toho nasycené 25 g, sacharidy 42 g z toho cukry 40 g, proteiny 4,
8 g, sůl 0, 01 g
Kód | Kód: 46988 |
---|---|
Jméno značky: | Callebaut, Belgie |
Kategorie: | Čokoláda, Vše na čokoládu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.
Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.
Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie