Novinka

Belgická čokoláda DO FONTÁNY Callebaut HOŘKÁ 2,5 kg

  • 1 z 2
  • Tmavá hořká čokoláda Callebaut určená do čokoládové fontány - má vysoký obsah kakaa, bohatá na kakaové máslo
  • Složení:  kakaová hmota, cukr, kakaové máslo (41, 1 %), emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. obsah kakaa: 57, 6 %. Může obsahovat stopy mléka
  • Hmotnost: 2, 5 kg netto
  • Intenzivní chuť se silným kakaovým tělem a vyváženou sladkostí
  • Návod na použití: jednoduše rozpusťte při teplotě 45 °C a pak nalévejte do fontán nebo fondue. Pokud chcete docílit jemnější chuti fontánové čokolády, pak doporučujeme přidat malé množství 33 % smetany
  • Skladujeme do 20 °C v suchu
  • Výrobce: Callebaut, Belgie
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2406 kJ / 575 kcal, tuky 41 g z toho nasycené 25 g, sacharidy 42 g z toho cukry 40 g, proteiny 4, 8 g, sůl 0, 01 g

  • Skladem
875 Kč
Kategorie: Čokoláda do fontány
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí