Mléčná čokoládová pěna - mousse Callebaut

  • Mléčná pěna 
  • Složení: čokoláda 70% (kakaová hmota, sušené odstředěné mléko , cukr, odtučněný kakaový prášek, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka), cukr, glukózový sirup, ztužený rostlinný tuk, mléčné bílkoviny, emulgátor: E471, stabilizátor: E340ii, emulgátor: E472. 
  • Hmotnost: 800 g netto 
  • Skladování: v suchu a v chladu
  • Výrobce: Callebaut, Belgie
  •  Velmi snadná výroba: příprava trvá 5 minut a 2 hodiny chladnutí.
  • Návod na přípravu: smícháte 1l studeného mléka + 800 g čokoládové pěny Callebaut, mixujeme na vysokou rychlost, zdobíme na připravený cukrářský výrobek a dáme chladit do lednice
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:energetická hodnota 1968 kJ/ 470 kcal, tuky 22,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 16 g, sacharidy 51 g z toho cukry 49 g, proteiny 13 g, sůl 0,20 g
     

  • Skladem
365 Kč
Kategorie: Čokoládová pěna - Mousse Callebaut
 

Čokoládová pěna - mousse od Callebaut


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí