Složení: sušené mléko, cukr, glukózový sirup, stabilizátor E415, aroma, neobsahuje azobarvivo - dobarvení pomocí Titanové běloby (E171)
Výrobek může obsahovat stopy lepku, suchého ovoce a výrobků z nich, vejce a výrobků z nich, arašídy a výrobky z nich, suché skořápkové
plody - mandle, vlašské ořechy.....sezamová semena a výrobky z nich
Hmotnost: 1 kg netto
Skladujte při běžné provozní teplotě (max. 25°C), v případě správného uložení lze Montanu zpracovávat i v následujících 3 týdnech
Výrobce: IREKS ENZYMA s.r.o., ČR
Barva: bílá, chuť: mandlová
Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská
Je to jedinečný výrobek na trhu!
Při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná
Kompletní směs Montana znamená velmi jednoduchou a rychlou přípravu, tzn. odpadá zdlouhavá doba navažování jednotlivých surovin.
Montana si zachovává vláčnost i po přídavku kakaového prášku. Homogenní hmota je bez samostatných částeček po jednotlivých surovinách,
které prochází přísnou vstupní kontrolou (jsou tak eliminovány časté kvalitativní výkyvy sušeného mléka)
Doporučená receptura: 1 kg Montana + voda 150 - 170 g + 100 % tuk 50 g
Doporučený technologický postup: Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlostí v kotlíku šlehacího stroje
protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá vyzrát nejméně 6 hodin. Doporučujeme
nechat odležet až 24 hod
Správnou intenzitu barevného odstínu získá hmota již po 30 minutách od zamíchání
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota: 1547 kJ /371 kcal, tuky: 0, 4 g z toho nasyc.mastné kyseliny 0, 2 g, sacharidy 75, 6
g z toho cukry 73, 6 g, vláknina 0 g, bílkoviny 14, 3 g, sůl 0, 2 g
Kód | Kód: 37008 |
---|---|
Jméno značky: | IREKS ENZYMA s.r.o. |
Kategorie: | Cukrářské modelovací hmoty |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními
výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než
90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.
Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.
I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach
Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.
Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.
Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.
Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.
Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.
Adresa:
IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno