Montana Bílá 1 kg

Novinka
mont

Bílá sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování a modelování

139 Kč
Skladem

Složení: sušené mléko, cukr, glukózový sirup, stabilizátor E415, aroma, neobsahuje azobarvivo -  dobarvení pomocí Titanové běloby (E171)

Výrobek může obsahovat stopy lepku, suchého ovoce a výrobků z nich, vejce a výrobků z nich, arašídy a výrobky z nich, suché skořápkové

plody - mandle, vlašské ořechy.....sezamová semena a výrobky z nich

Hmotnost: 1 kg netto

Skladujte při běžné provozní teplotě (max. 25°C), v případě správného uložení lze Montanu zpracovávat i v následujících 3 týdnech

Výrobce: IREKS ENZYMA s.r.o., ČR

Barva: bílá, chuť: mandlová

Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská

Je to jedinečný výrobek na trhu!

Při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná

Kompletní směs Montana znamená velmi jednoduchou a rychlou přípravu, tzn. odpadá zdlouhavá doba navažování jednotlivých surovin.

Montana si zachovává vláčnost i po přídavku kakaového prášku. Homogenní hmota je bez samostatných částeček po jednotlivých surovinách,

které prochází přísnou vstupní kontrolou (jsou tak eliminovány časté kvalitativní výkyvy sušeného mléka)

Doporučená receptura: 1 kg Montana + voda 150 - 170 g + 100 % tuk 50 g

Doporučený technologický postup: Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlostí v kotlíku šlehacího stroje

protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá vyzrát nejméně 6 hodin. Doporučujeme

nechat odležet až 24 hod

Správnou intenzitu barevného odstínu získá hmota již po 30 minutách od zamíchání

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota: 1547 kJ /371 kcal, tuky: 0, 4 g z toho nasyc.mastné kyseliny 0, 2 g, sacharidy 75, 6

g z toho cukry 73, 6 g, vláknina 0 g, bílkoviny 14, 3 g, sůl 0, 2 g

Kód Kód: 37008
Jméno značky: IREKS ENZYMA s.r.o.
Kategorie: Cukrářské modelovací hmoty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení