Tato forma byla vyvíjena společně s dortovým umělcem a mezinárodním učitelem Ceri Griffiths
Forma je klíčovým prvkem ke zdobení dortů, lze ho dát v jakémkoliv směru nebo velikosti a často v kombinaci s jinými druhy tohoto typu
Formu můžete použít na gum pastu, modelovací hmoty, marcipán, čokoládu, Isomalt....
Návod na použití: nejlepší způsob jak získat jemné detaily, je použít malé množství marcipánu či modelovací hmoty a vložit ji do silikonové
formičky...pak použijeme např. malý váleček (např. od PME 15cm či 23cm), válečkem přejedeme formičku a odstraníme přebytečnou hmotu např.
nožem na marcipán....pokud použijete klasický nůž, tak dejte pozor, aby jste nepoškodili silikonovou formičku, dejte pak formičku na pár minut do
ledničky a vytlačte ven z formy krásné tvary... Dle videa viz níže stačí vysypat formu podsypovým cukrem....
Formu lze použít do max. teploty 200 °C
Údržba: lze mýt v myčce nádobí Firma Katy Sue Designs vyrábí formy z potravinářského bezpečného silikonu ve vlastní továrně ve Velké
Británii. Tyto návrhy jsou získaly řadu ocenění v USA a Velké Británii a jsou chráněny autorskými právy Katy Sue vzory Ltd ©.
Rozměry: 0, 5 cm - 5 cm
Kód | Kód: CCS007 |
---|---|
Jméno značky: | Katy Sue Designs |
Kategorie: | Formičky na cukrářské hmoty |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.