Novinka

Mandlové konfety ve zlaté cukrové polevě

  • 1 z 2
  • Mandlové konfety v cukrové polevě
  • Konfety jsou vyráběny na základě tradiční metody zpracování loupaných mandlí. Tradiční
    metoda zpracování je zakončena obalením konfet v jemné cukrové polevě.
  • Složení: mandle (25%), cukr, rýžový škrob, stabilizátor E414, maltodextrin, vanilín, aroma, barvivo E171. Výrobek vyráběn v závodě, který zpracovává suché plody, arašídy, ovoce, mléko, sóju
  • Hmotnost: 60 g netto ( rozvažujeme do zipového sáčku)
  • Skladujeme: v suchu a chladu
  • Výrobce: Ambrosio I.D.A.V. spa, Itálie
  • Použití: produkt je určen k přímé konzumaci i ke slavnostnímu zdobení cukrářských výrobků (dortů, dezertů, zákusků a pod.)
  • Nutriční hodnota ve 100 g: energetická hodnota 1911 kJ / 454 kcal, tuky 13,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 1, 27 g, bílkoviny 4,39 g, sacharidy 78 g z toho cukry 77,9 g, vláknina 2,08 g, voda 1, 13 g, sůl 0 g

 


  • Momentálně nedostupné
35 Kč
Kategorie: Jedlé dekorace na dorty
Položka byla vyprodána...
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Ambrosio

 

     Italská firma, která se specializuje se na výrobu kandovaného ovoce, cukrovinek, čokolády a mnoha dalších

produktů pro cukrářský průmysl.

     

     Od této firmy u nás na eshopu naleznete: čokoládová srdíčka v různém barevném provedení, cukrové barevné

máčky, cukrové tyčinky a barevné cukrové perle...

 

ambrosio

Adresa: 

Località Le Vecchie – 80040 Striano (NA), Italy