Formix čokoláda 1kg cukrářská hmota

1973721
  • Cukrářská potahovací hmota na dorty
  • Čokoládová příchuť a vůně, barva sněhobílá
  • Potahovací hmota Formix přináší jednodušší a kvalitnější práci než s marcipánem a je hedvábná na dotyk
  • Složení: cukr, rostlinný tuk (kokosový tuk), voda, želatina, modifikovaný bramborový škrob, aroma, glycerin E422
  • Alergeny: neobsahuje žádné
  • Proč zvolit potahovací hmotu Formix * větší flexibilita  * hedvábná na dotek * homogenní povrch dortu, efektivní a rychlé použití bílá barva potahovací hmoty Formix umožňuje namíchat velkou škálu barevných odstínů pomocí barev, které najdete také v naší nabídce doporučené použití cukrářské potahovací hmoty Formix: aby se podařilo vše jak má, doporučujeme potahovací hmotu Formix před použitím důkladně promísit....následně hmotu podsypat podsypovým  cukrem, který najdete také v naší nabídce....
  • Díky podsypovému cukru se hmota nelepí a jde s ní krásně pracovat....hmota se vyválí a položí se na hotový pomazaný korpus a uhladí do požadovaného tvaru....hmotu je také možné přidávat mezi jednotlivé korpusy spolu s krémem jak nejlépe používat potahovací hmotu Formix - rada od výrobce: optimální teplota pro práci s touto potahovací hmotou je 22 °C....hmotu před obarvením několik minut propracujte (teplota a opravdu důkladné propracování Formixu je základem úspěchu), dokud nebude hmota vláčná a elastická...pokud je hmota stále hodně tuhá, můžete jí dát na malou chvilku (cca 5-10 sekund – podle velikosti ohřívané hmoty) do mikrovlnné trouby....po obarvení na požadovaný odstín nechte alespoň 1 hodinu odpočinout....před potahováním dortu hmotu opět důkladně propracujte a rozválejte na 2-4 mm silný plát...hmotu můžete rozvalovat na potravinářské fólii anebo podsypávat cukrem, aby se nelepila k podložce skladujte při teplotě 22 stupňů na suchém a tmavém místě....hmota musí být dobře zabalená, aby nevyschla doporučuje se nikdy pod potah nepoužívat šlehačkový, ani tvarohový krém.....můžete si s ním dort promazat, ale tak, aby krém nevylézal na bocích....boky a vršek obmazat tenkou vrstvou máslového, máslovo-pudinkového krému...stačí opravdu jen slaboučká vrstva, aby k ní přilnul potah a zarovnaly se boky.....
  • Hmotnost: 1 kg netto

  • Skladem
149 Kč
Kategorie: Modelovací a potahovací cukrářské hmoty
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: