Novinka

Donatello (Raffaello) ochucovací pasta

41780
  • Ochucovací pasta z bílé čokolády, kokosu, malých oplatek, kokosových lupínků
  • Výborná pasta na výrobu pralinek Raffaello, na ochucení zmrzlin, krémů nebo k promazání korpusů
  • Pokud budeme vyrábět zmrzlinu či krém, vmícháme pastu opatrně, pomalu aby nedošlo k poklesu našlehání... u šlehačkových pěn vmícháme do základní směsi a následně vmícháme ušlehanou šlehačku
  • Hmotnost: 250 g netto
  • Složení: cukr, rostlinný olej slunečnicový, sušené odstředěné mléko, sušená syrovátka, kokosové vločky, oplatky (pšeničná mouka,rostlinný olej palmový, sůl, ječmen, prášek do pečiva, hydrogenuhličitan sodný), emulgátor: sojový lecitin, aroma, extrakt z rozmarýnu
  • Alergeny: může obsahovat stopy vajec, ořechů a arašídů

  • (22 ks) Skladem
109 Kč
Kategorie: Ochucovací pasty
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole: