Běloba Wilton 03-640

  • 1 z 3
  • Běloba - (White - White Icing Color)
  • Složení: E171 titanium, E422 glycerol a voda. Vyrábí se v závodě, kde se zpracovávají ořechy, ryby, mořské plody, mléko, sója a pšeničné produkty - může obsahovat jejich stopy
  • Objem: 59 ml netto
  • Skladování: při pokojové teplotě, nechladíme, nemrazíme 
  • Výrobce: Wilton Brands, LLC, USA
  • V detailní fotografii: vpravo obr. první - krémová čokoládová modelovací hmota, vlevo je ta samá modelovací čokoláda mírně krémové barvy po obarvení bělobou Wilton
  • Po přidání běloby nezmění hmota svou konzistenci, pouze bude zesvětlená...
  • Stačí použít jen kapek do polev, krémů.....ideální pro svatební dorty
  • Upozornění: vhodnost použití, stabilita a dávkování musí být odzkoušeno výrobcem finálního produktu. Dávkování se řídí platnými hygienickými předpisy a technickými normami, především vyhláškou Min. zdravotnictví č. 298-97 Sb. Pro barvení cukrářských výrobků je stanovené maxim. množství barviva do 200 mg/kg barvené hmoty pro jedlé ozdoby na cukrářské výrobky. Pro použití barviv v kombinaci je celková nejvyšší povolená hodnota barviv stanovená na 500 mg/kg a týká se celkového množství použitých barviv.
  • Běloba se používá k vybělení krémů a potahovacích hmot. Pokud jí přidáte ke gelové barvě a naředíte trochou čistého alkoholu, získá barva díky ní krycí schopnost. Neředěnou bělobou se dá psát a kreslit na potahovací hmoty (například i bělma očí u figurek)

  • Skladem
85 Kč
Kategorie: Potravinářské barvy
 
  • TEKUTÁ BĚLOBA EXTRA WHITE Sugarflair
    Tekutá běloba Extra White Složení: E171 titanium, E422 glycerol, E1520, E551 Hmotnost: 50 g netto Skladujeme v suchu a chladu Výrobce:...
    Dostupnost:Skladem
    Kód:J401
    Značka:Sugarflair Colours, Anglie
  • Prášková běloba Sugarflair
    Prášková běloba (Superwhite) Používá se k bělení cukrářských hmot a zesvětlení barev Složení: protispékavá látka: oxid křemičitý E551 a barvivo...
    Dostupnost:Skladem
    Kód:J101
    Značka:Sugarflair Colours, Anglie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: