BORDÓ Claret gelová barva Sugarflair

A116
  • 1 z 2

  • (38 ks) Skladem
72 Kč
Kategorie: Potravinářské barvy
 
  • Na obrázku je hvězdice z fondánu a mušle je vyrobena z marcipánu
  • Hmotnost: 25g netto
  • Barvu můžete použít do hmot a krémů. Pokud použijete trošku alkoholu, můžete s ní i malovat.
  • Složení: glycerol E422, propylenglykol E1520, E551, E122, E133
  • Barvivo E122 může nepříznivě ovlivnit činnost a pozornost u dětí!
  • Alergie info: bez tuku, lepku a ořechů
  • Vnášíme od malého množství až po docílení požadovaného odstínu. Nejdříve si uhněteme, připravíme fondán....či jinou hmotu, až je hmota měkká a poddajná. Pomocí párátka uděláme pár teček na hmotu. Použijte raději gumové rukavice, aby vám barva nezůstala na rukách a pak uhněteme
  • Dávkování se řídí platnými hygienickými předpisy a technickými normami, především vyhláškou Min. zdravotnictví č. 4-2008 Sb.,ze 3.ledna 2008 - pro barvení cukrářských výrobků a jemného trvanlivého pečiva je stanovené maxim. množství barviva do 200 mg-kg, u barviv E110, E122, E124, E155 je nejvyšší povolené množství (NPM) 50mg-kg jednotlivě nebo v kombinaci... jedlé ozdoby a polevy na cukrářské výrobky NPM 500 mg-kg, cukrovinky NPM 300mg-kg, deserty včetně ochucených mléčných výrobků 150 mg-kg
  • Skladujeme při stálé teplotě, nechladíme, nezamrazujeme!!
  • Doporučení od výrobce: na 1kg dortu a dekorací nepoužívejte více než 3g této barvy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole: