Shell Border - silikonová forma Katy Sue CCS006

  • 1 z 3
  • Silikonová forma na cukrářské hmoty, díky které dosáhnete vzhledu královské polevy nebo krému
  • Tato forma byla vyvíjena společně s dortovým umělcem a mezinárodním učitelem Ceri Griffiths
  • Formu můžete použít na gum pastu, modelovací hmoty, marcipán, čokoládu, Isomalt....
  • Návod na použití: nejlepší způsob jak získat jemné detaily, je použít malé množství marcipánu či modelovací hmoty a vložit ji do silikonové formičky...pak použijeme např. malý váleček (např. od PME 15 cm či 23 cm), válečkem přejedeme formičku a odstraníme přebytečnou hmotu např. nožem na marcipán....pokud použijete klasický nůž, tak dejte pozor, abyste nepoškodili silikonovou formičku, dejte pak formičku na pár minut do ledničky a vytlačte ven z formy krásné tvary...
  • Dle videa viz níže stačí vysypat formu podsypovým cukrem....
  • Formu lze použít do max. teploty 200 °C
  • Údržba: lze mýt v myčce nádobí
  • Firma Katy Sue Designs vyrábí formy z potravinářského bezpečného silikonu ve vlastní továrně ve Velké Británii. Tyto návrhy jsou získaly řadu ocenění v USA a Velké Británii a jsou chráněny autorskými právy Katy Sue vzory Ltd ©.
  • Rozměry velké mušle: 2,4 cm x 5,2 cm x 1,2 cm
  • Rozměry střední mušle: 1,7 cm x 3,9 cm x 1 cm
  • Rozměry malé mušle: 1,4 cm x 2,5 cm x 0,9 cm

  • (2 ks)Skladem
290 Kč
Kategorie: Silikonové formičky na cukrářské hmoty
 
 

Použití silikonové formy na bordury


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole: