Vánoční otevírací doba na prodejně v Lovosicích Prodejna bude uzavřena v období: 22. 12. 2017 – 5. 1. 2018 Vánoční otevírací doba na internetovém obchodě Internetový obchod bude uzavřený od 20. prosince 2017 do 3. ledna 2018. Poslední objednávky budou odeslány 19. prosince, a to všechny dobírky a platby přijaté do 12. hodin. Objednávky přijaté po této době budou postupně odesílány od 4. ledna 2018. K přání příjemného prožití vánoční svátků a mnoha úspěchů v nadcházejícím roce 2018 připojujeme srdečné poděkování za vaši důvěru. Cukrářské potřeby Lilie
Novinka

Sovy silikonová forma CSB029

  • Silikonová forma na cukrářské hmoty
  • Formu můžete použít na gum pastu, modelovací hmoty, marcipán, čokoládu, Isomalt, ale i na nejedlé hmoty - na řemeslnou výrobu
  • Návod na použití: nejlepší způsob jak získat jemné detaily, je použít malé množství marcipánu či modelovací hmoty a vložit ji do silikonové formičky...pak použijeme modelovací váleček http://www.eshop-lilie.cz/pomucky-na-cukrarske-hmoty/valecek--pp86-na-cukrarske-hmoty-23cm/
  • Válečkem přejedeme formičku a odstraníme přebytečnou hmotu např. nožem na marcipán....pokud použijete klasický nůž, tak dejte pozor, abyste nepoškodili silikonovou formičku, dejte pak formičku na pár minut do ledničky a vytlačte ven z formy krásné tvary... stačí vysypat formu podsypovým cukrem.... Formu lze použít do max. teploty 200 °C
  • Údržba: lze mýt v myčce nádobí Firma Katy Sue Designs vyrábí formy z potravinářského bezpečného silikonu ve vlastní továrně ve Velké Británii. Tyto návrhy jsou získaly řadu ocenění v USA a Velké Británii a jsou chráněny autorskými právy Katy Sue vzory Ltd ©.
  • Rozměry velká sova: cca. 4,8 cm x 5,6 cm x 1,5 cm střední sova: cca. 3,7 cm x 4,2 cm x 1 cm. Malá sova: cca. 3,2 cm x 4 cm x 0,8 cm. Větev stromu: cca. 11,4 cm x 3,2 cm x 0,5 cm

  • (6 ks)Skladem
465 Kč
Kategorie: Silikonové formičky na cukrářské hmoty
 

Použití formičky na cukrářské hmoty


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.