Averse ST24 struktur folie na čokoládu

  • PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády (max.teplota 17 stupňů - když je čokoláda ještě měkká), marcipánu, potahovacích hmot, moučníků....
  • Rozměr: 40 cm x 25 cm
  • Použití: rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii, uložit do lednice (4-6°C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády
  • Vhodné k opakovanému použití
  • Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou,  myjeme ručně,  není vhodné do myčky nádobí

  • Skladem
44 Kč
Kategorie: Strukturální folie
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: