Lézard struktur folie na čokoládu a cukrářské hmoty

  • PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády (když je čokoláda ještě měkká)
  • Můžete použít také na macipán, cukrářské potahovací hmoty, moučníky....
  • Rozměry: 40 cm x 25 cm použití 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii (max.teplota 17°C) 2)Uložit do lednice (4-6°C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády
  • Vhodné k opakovanému použití
  • Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně, není vhodné do myčky nádobí

  • (6 ks) Skladem
45 Kč
Kategorie: Strukturální folie
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole: