Mailles ST22 struktur folie na čokoládu

PVC strukturální folie Mailes pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády

 

47 Kč
Skladem

Max.teplota 17 °C - když je čokoláda ještě měkká

Lze použít i na marcipán, cukrářské potahovací hmoty, moučníky

Rozměry: 40 cm x 25 cm

Použití – 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii 2) Uložit do lednice (4 - 6 °C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády vhodné k opakovanému použití údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně vlažnou vodou, není vhodné do myčky nádobí

Kód Kód: ST22
Jméno značky: PCB Creation
Kategorie: Strukturální folie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie