Mailles ST22 struktur folie na čokoládu

  • PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády
  • Max.teplota 17°C - když je čokoláda ještě měkká
  • Lze použít i na marcipán, cukrářské potahovací hmoty, moučníky
  • Rozměry: 40 cm x 25 cm
  • Použití – 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii 2) Uložit do lednice (4-6°C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády vhodné k opakovanému použití údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně vlažnou vodou, není vhodné do myčky nádobí

  • (7 ks) Skladem
47 Kč
Kategorie: Strukturální folie
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole: