Max.teplota 17 °C - když je čokoláda ještě měkká
Lze použít i na marcipán, cukrářské potahovací hmoty, moučníky
Rozměry: 40 cm x 25 cm
Použití – 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii 2) Uložit do lednice (4 - 6 °C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády vhodné k opakovanému použití údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně vlažnou vodou, není vhodné do myčky nádobí
Kód | Kód: ST22 |
---|---|
Jméno značky: | PCB Creation |
Kategorie: | Strukturální folie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie