Plume-struktur folie na čokoládu ST23

  • 1 z 4
  • PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády max.teplota 17°C -  když je čokoláda ještě měkká
  • Lze použít na marcipán, cukrářské potahovací hmoty, moučníky....
  • Rozměry: 40 cm x 25 cm
  • Použití – 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii 2) Uložit do lednice (4-6°C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády
  • Vhodné k opakovanému použití
  • Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně vlažnou vodou, není vhodné do myčky nádobí
  • Detailní foto je ilustrativní....

  • (1 ks) Skladem
46 Kč
Kategorie: Strukturální folie
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole: