Ganache z bílé čokolády do pralinek BASE-KREM-659

Novinka
nhz

Bílá čokoládová ganache se sladkou smetanovou chutí a kapkou alkoholu

 

115 Kč
Skladem

Vysoce kvalitní hotová bílá čokoládová ganache vhodná jako náplň do pralinek

Složení:  bílá čokoláda 59 % (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma),

smetana (mléko) 24 %, cukr, alkohol 5 %, koncentrovaná syrovátka, mléčný protein

Zahřejeme opatrně na 25°C v mikrovlnné troubě

Hmotnost: 250 g netto (rozvažováno do kelímku s víčkem)

Skladovat 12 - 20 °C

Výrobce: Callebaut, Belgie

Toto ganache je otevřené vašemu osobnímu podpisu, např. přidáním křupavých textur, jako jsou např. lískový oříšek, mletá

káva, pražená semena, nugát apod.

Po změknutí má toto ganache tu správnou texturu pro naplnění do tvarovaných cukrovinek, jako jsou např. pralinky nebo

čokoládové tyčinky a čokoládové košíčky, přičemž není nutné žádné temperování (pouze lehké ohřátí, max. 28 °C).

 

 

 

Kód Kód: BASE-KREM-659
Jméno značky: Callebaut, Belgie
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí