Makronky bílé Madame Loulou

Směs pro přípravu makronek.

Makronky lze dobarvit.

125 Kč
Momentálně nedostupné

Složení: cukr, rýžový škrob, mandlová mouka, modifikovaný škrob, kukuřičný škrob,

vaječný bílek, rýžová bílkovina, barivo: titanová běloba E171, aromata, regulátor

kyselosti: E575. Bez lepku / bez palmového oleje.

Výrobek může obsahovat stopy mléka, sóji a ořechů.

Jedno balení pro vyhotovení 27 kusů

Hmotnost: 300 g netto 

Skladovat v suchu a chladu bez přímého kontaktu se světlem a teplem

Výrobce:  Madame Loulou (Rue Flambée), Itálie

Postup: 300 g směsi + přidáme 80 g vaječných bílků - vyšleháme. Nastříkáme na

silikonovou podložku určenou na pečení makronků a necháme je 1 hod odpočinout.

Pečeme 12 - 13 min. Pečte v troubě při 130 °C ( horký vzduch ) nebo při 140 °C ( pokud je

statická - horní a spodní ohřev ) asi 12 – 13 minut. Když makronky vychladnou, vyjměte je

z podložky

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1465 kJ / 346 kcal, tuky 3, 6 g

z toho nasycené mastné kyseliny 0, 3 g, sacharidy 73 g z

toho cukry 58 g, bílkoviny 5, 3 g, sůl 0, 02 g

Kód Kód: RFML5151-6
Jméno značky: Madame Loulou (Rue Flambée), Itálie
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
Položka byla vyprodána…

Makronky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

 

Rue Flambée Italia je a moderní společnost s dlouholetými zkušenostmi v oblasti cukrářské a pekařské výroby.

Nejprodávanějšími výrobky této firmy na našem eshopu jsou: Duhové dorty (řada sypkých barevných a výrazně

ochucených sypkých směsí na korpusy), Královská poleva, Mrkvový dort….

Firma umožňuje uživateli vytvořit vysoce kvalitní a zajímavé výrobky s jednoduchým a rychlým způsobem.

 

Kontakty: Via Luigi Negrelli, 18/1, 31038 Paese TV, Itálie

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení