MARABU EXTRA DARK tmavá poleva 0,5kg

01011004
  • Tmavá poleva v peckách
  • Složení: cukr, částečně hydrogenované rostlinné tuky (z palmových jader, z kokosu), odtučněný kakaový prášek, emulgátor: sojový lecitin (E322), aroma
  • Alergie info: soja a produkty z ní, může obsahovat stopy mléka a výrobky z něj a ořechy a produkty z nich polevu
  • Skladujeme v suchu a chladu
  • Tavení: čokoládovou náhražku převedeme do zcela tekutého stavu ve vodní lázni při teplotě nepřevyšující 45 °C. Prudké zahřátí a příliš vysoké teploty mohou změnit chuť náhražky a uvést ji do stavu nevratného zhoustnutí. Je třeba zdůraznit, že k čokoládové náhražce není možné přidávat jiné látky. I minimální množství vody nebo mouky může mít nepříznivý vliv na tekutost a trvanlivost náhražek
  • Poleva: roztavenou náhražku, kterou čas od času protřepeme, ponechanou při teplotě 40-45°C, můžeme přímo používat na polevu, aniž bychom ji jakkoli temperovali. Výrobky s polevou bezprostředně umístíme do chladu, aby poleva rychle ztuhla, čímž u výrobku zajistíme vysoký a dlouhotrvající lesk výroba lisovaných výrobků
  • Pokud připravujeme výrobky malého formátu, jako např. čokoládové bonbóny (s náplní nebo bez), nalijeme čokoládovou náhražku do forem při 40-45 °C.
  • Při přípravě výrobků větších rozměrů, jako např. velikonoční vejce, doporučujeme čokoládovou náhražku před jejím nalitím do forem protřepáním zchladit na 36-38 °C. V každém případě umístíme formy bezprostředně do lednice a ponecháme při teplotě 5-10 °C do té doby, abychom dosáhli snadného vyndání z formy
  • Hmotnost: 0,5 kg netto
  • Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota:561kcal/2338kJ, Bílkoviny…3,1 g,Sacharidy..54,8 g z toho cukry…53,3 g, Tuky..36,6 g z toho nasycené…33,3 g, cholesterol…0 mg, vláknina..2,7 g, sůl…0,02 g

  • Skladem
59 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: