Red Velvet 400g Madame Loulou

RFML005319-6
  • Bezlepková směs pro přípravu krásně červeného korpusu, populárního Red Velvetu DOPORUČUJEME - OSOBNĚ VYZKOUŠENO
  • Oblíbený korpus Red Velvet je možné kombinovat s krémem z Mascarpone - vyšleháme šlehačku (pokud je to šlehačka rostlinná, není nutné použít ztužovač šlehačky) s cukrem a přidáme Mascarpone
  • Pokud promažeme korpus Red Velvet  s bílým krémem, tak nám  vznikne krásný kontrast
  • Směs je bez AZO barviv
  • Složení: cukr, rýžová mouka, kukuřičný škrob, E475, E433, E420, nehydrogenované oleje (kokosový), kakao, E450i, E500ii, E575, E412, E466, aroma, glukozóvý sirup, sůl, E120, modifikovaný škrob, E551
  • Alergie info: může obsahovat vejce a ořechy
  • Skladujeme v suchu při pokojové teplotě
  • Hmotnost: 400 g netto jedno balení vystačí na formu o průměru 18-20 cm
  • Stačí přidat 140 g oleje (nebo rozpuštěného másla) a 200 g vajec (cca 3-4 vejce) návod na přípravu: troubu předehrajeme na 160 °C horký vzduch nebo 170 °C statická trouba, směs nasypeme do nádoby, přidáme olej nebo rozpuš. máslo + vejce, šleháme cca 3 minuty na střední rychlost, pečeme 45-50 minut, po upečení necháme ještě 5 minut ve formě... promazat můžete krémem z Mascarpone - obohatit ho můžete i přidáním ochucovací pasty (např. pistácie)....
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: 2214kJ/530kcal, tuky 29 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g, sacharidy 61 g z toho cukry 31 g, bílkoviny 6 g, sůl 0,36 g

  • (> 5 ks) Skladem
105 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: