Upozorňujeme zákazníky, že z důvodu dovolené a státního svátku bude 30. dubna a 1. května prodejna uzavřena - to samé platí pro internetový obchod. Děkujeme za pochopení Cukrářské potřeby Lilie

TMAVÁ MÁČECÍ cukrářská poleva 500g

5564168
ČR
  • Tmavá poleva v peckách
  • Složení: cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový, sojový, řepkový, shea olej), odtučněný kakaový prášek, emulgátor: sojový lecitin(E322), E476, vanilkový extrakt
  • Alergie info: soja a produkty z ní, může obsahovat stopy mléka a výrobky z něj a ořechy a produkty z nich polevu
  • Skladujeme v suchu a chladu
  • Tavení: čokoládovou náhražku převedeme do zcela tekutého stavu ve vodní lázni při teplotě nepřevyšující 45 °C. Prudké zahřátí a příliš vysoké teploty mohou změnit chuť náhražky a uvést ji do stavu nevratného zhoustnutí. Je třeba zdůraznit, že k čokoládové náhražce není možné přidávat jiné látky. I minimální množství vody nebo mouky může mít nepříznivý vliv na tekutost a trvanlivost náhražek
  • Poleva: roztavenou náhražku, kterou čas od času protřepeme, ponechanou při teplotě 40-45°C, můžeme přímo používat na polevu, aniž bychom ji jakkoli temperovali. Výrobky s polevou bezprostředně umístíme do chladu, aby poleva rychle ztuhla, čímž u výrobku zajistíme vysoký a dlouhotrvající lesk
  • Pokud připravujeme výrobky malého formátu, jako např. čokoládové bonbóny (s náplní nebo bez), nalijeme čokoládovou náhražku do forem při 40-45 °C.
  • Při přípravě výrobků větších rozměrů, jako např. velikonoční vejce, doporučujeme čokoládovou náhražku před jejím nalitím do forem protřepáním zchladit na 36-38 °C. V každém případě umístíme formy bezprostředně do lednice a ponecháme při teplotě 5-10 °C do té doby, abychom dosáhli snadného vyndání z formy
  • Hmotnost: 0,5 kg netto

  • (23 ks) Skladem
49 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.