V pondělí 4. července máme zavřeno, budeme mít prodloužený víkend. Nakoupit v prodejně nebo si objednat zboží můžete opět ve čtvrtek 7. července.

Ořechovník směs 1kg

Novinka
de1dec42 67cf 4734 ad8f fe2c0564984a

Směs pro výrobu nadýchaného a vláčného moučníku - ořechovníku nebo mrkvového dortu

Pro výrobu ořechovníků litých na plech i do forem jako je srnčí hřbet, bábovka apod..

124 Kč
Skladem

Složení: cukr, pšeničná mouka, vlašské ořechy 10 %, vaječná směs sušená,

mouka špaldová, podmáslí sušené, bramorový škrob, mouka rýžová, emulgátor E475, emulgátor E471,

kypřící látka E450i, kypřící látka E500ii, sůl jedlá jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný),

aroma, karamelizovaný cukr

Hmotnost: 1 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)

Skladujeme max. do teploty 25 °C, vždy uzavřené

Výrobce: Zeelandia, ČR

Návod na přípravu: 1 kg Ořechovník + 440 g vlažné vody, 140 g oleje

Doporučený technologický postup:

Všechny suroviny smícháme a mícháme lyrou na první stupeň cca 4 minuty. Plech  ( cca 20 x 60 cm ) vystříkáme olejem ve spreji a vlijeme na

něj těsto, které rozetřeme po celém plechu. Pečeme při 160 °C cca 25 - 30 min.

Mrkvový dort: Pokud smícháte 550 g ořechovníku + 130 g vlažné vody + 75 g oleje + 165 g nastrouhané mrkve, získáte úžasný mrkvový

dort. Směs na ořechovník, vodu a olej mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň 8 min. Mrkev nastrouháme nahrubo a přimícháme do těsta.

Těsto dávkujeme do dortové formy a pečeme při 180 °C cca 45 min. Po vychladnutí prokrojíma a namažeme krémem

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1719 kJ/ 409 kcal,  tuky: 9, 7

g z toho nasycené mastné kyseliny: 1, 7 g, sacharidy: 69, 1 g z toho cukry: 40, 2 g,

bílkoviny: 9, 9 g, sůl: 1, 7 g

Kód Kód: 52168
Jméno značky: Zeelandia spol. s r.o. , ČR
Kategorie: Sypké směsi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Zeelandia spol. s r.o. , ČR

Adresa

 

Zeelandia spol. s r.o.

Malšice 267

391 75  Malšice

 

Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole.  Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů. 

Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3,  Alpský knedlík, Arabesque kakao

práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,

Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení