Složení: cukr, pšeničná mouka, vlašské ořechy 10 %, vaječná směs sušená,
mouka špaldová, podmáslí sušené, bramorový škrob, mouka rýžová, emulgátor E475, emulgátor E471,
kypřící látka E450i, kypřící látka E500ii, sůl jedlá jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný),
aroma, karamelizovaný cukr
Hmotnost: 1 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)
Skladujeme max. do teploty 25 °C, vždy uzavřené
Výrobce: Zeelandia, ČR
Návod na přípravu: 1 kg Ořechovník + 440 g vlažné vody, 140 g oleje
Doporučený technologický postup:
Všechny suroviny smícháme a mícháme lyrou na první stupeň cca 4 minuty. Plech ( cca 20 x 60 cm ) vystříkáme olejem ve spreji a vlijeme na
něj těsto, které rozetřeme po celém plechu. Pečeme při 160 °C cca 25 - 30 min.
Mrkvový dort: Pokud smícháte 550 g ořechovníku + 130 g vlažné vody + 75 g oleje + 165 g nastrouhané mrkve, získáte úžasný mrkvový
dort. Směs na ořechovník, vodu a olej mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň 8 min. Mrkev nastrouháme nahrubo a přimícháme do těsta.
Těsto dávkujeme do dortové formy a pečeme při 180 °C cca 45 min. Po vychladnutí prokrojíma a namažeme krémem
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1719 kJ/ 409 kcal, tuky: 9, 7
g z toho nasycené mastné kyseliny: 1, 7 g, sacharidy: 69, 1 g z toho cukry: 40, 2 g,
bílkoviny: 9, 9 g, sůl: 1, 7 g
Kód | Kód: 52168 |
---|---|
Jméno značky: | Zeelandia spol. s r.o. , ČR |
Kategorie: | Sypké směsi |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Zeelandia spol. s r.o. , ČR
Adresa
Zeelandia spol. s r.o.
Malšice 267
391 75 Malšice
Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole. Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů.
Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3, Alpský knedlík, Arabesque kakao
práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,
Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......