Novinka

Teploměr na čokoládu Patisse

  • 1 z 2
  • Patisse Sugar Thermometer je nezbytným nástrojem při tavení nebo přípravě cukru, čokolády nebo jiných tavitelných sladkostí
  • Tento teploměr je vyroben z nerezové oceli a má teplotní rozhraní 40 - 200 ° C
  • Rozměry: 31 cm délka

  • Skladem
365 Kč
Kategorie: Teploměr na čokoládu
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce dortových forem na pečení a pomůcky na cukrářskou a pekařskou výrobu

V roce 1989 společnost vytvořila svou současnou obchodní značku „PATISSE“ a rozrostla se na celosvětově působícího výrobce s prodejními kanály ve více než 50 zemích a s  vlastními dceřinými společnostmi v USA a Francii. Patisse je lídrem na domácím trhu v Holandsku. Sortiment nabízí různé úrovně kvality - to je důvod, proč je Patisse tak zajímavým partnerem pro společnosti ve všech segmentech trhu. Patisse je také zkušeným, spolehlivým a kreativním partnerem pro společnosti se zájmem o výrobu privátních značek. Mezi klienty Patisse patří velmi známé mezinárodní společnosti. Filozofií společnosti Patisse je vyrábět kvalitní výrobky za spravedlivou cenu a inovativním vývojem produktů zůstat na trhu. Pokračování, flexibilita a spolehlivost jsou v organizaci Patisse klíčovými slovy.

Adresa: De Wijer 8, 5527 EA Hapert, Nizozemsko