Novinka

Třítko na česnek oboustranné 1192

1192
  • Stroužek česneku neloupejte. Nožem odřízněte stopkovou část (krček). Podržte za kořínek a mírným tlakem přes kroužky třítka česnek roztírejte. Slupka, která zůstává se rozevírá podél prstů, ale česneková kašička (pasta) zůstává na destičce třítka. Vzniklou jemnou kašičku (pastu) můžete použít na potření plátků masa, ryb, topinek a spolu s nivou připravíte i výbornou pomazánku na jednohubky.
  • Stroužek česneku i se slupkou vložte na chvíli do studené vody. Nožem odřízněte stopkovou část (krček). Podržte za kořínek a takto česnek roztírejte. Slupka, která zůstává se rozevírá podél prstů, ale česneková kašička (pasta) zůstává na třítku a protože je vlhká,nezanechává stopy slupky.
  • A náš recept: do malého kelímku hořčice vmíchejte dva stroužky jemně rozetřeného česneku. Velice chutné na grilovaná masa, prejtové směsi i k uzeným výrobkům.
  • Na jedné straně třítka jsou jemné obloučky na roztírání čerstvého česneku a z druhé strany hrubé obloučky na  česnek "vyšeptalý", k roztírání zázvoru a čokolády

  • (10 ks)Skladem
34 Kč
Kategorie: Třítka, nože - vše na zeleninu
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole: