Karina medovník 500g směs na náplň

17251
  • 1 z 2
  • Směs na výrobu náplně do medových řezů a dortů
  • Hmotnost: 500 g netto
  • Karamelová náplň: Karina medovník 500 g + Invertní cukr s 5 % medu 360 g + převařená a vychlazená voda na 40°C 140 g + 65 g tuku + karamelová pasta 97,5 g
  • Mléčná náplň: stejné suroviny jako u karamelové náplně, jen vynecháme karamelovou pastu a tuku dáme 200 g 
  • Návod na přípravu: k převařené a vychladlé vodě přidáme invertní cukr s medem a směs Karina Medovník, promícháme do homogenní konzistence a necháme 20 min odležet, po nabobtnání všleháme tuk a karamelovou pastu - šleháme střední rychlostí do hladké náplně
  • Pokud chceme vytvořit jen mléčnou směs bez karamelu postupujeme stejným způsobem bez přidání karamelové pasty - záleží jak hodně sladkou směs snesete
  • Toto množství  směsi vystačí k naplnění korpusů vyrobených z 1 kg směsi Sandra medovník (4 pláty rozetřené na celou plochu plechu).  Povrch moučníku posypejte rozdrobenou směsí z okrajů korpusů a sekaných vlašských ořechů.
  • SLOŽENÍ: sušené mléko, rostlinný olej (palmový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma.
  • ALERGENY: sušené mléko, sušená syrovátka, MŮŽE OBSAHOVAT STOPY: obiloviny obsahující lepek, vejce a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody, sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

 

PRŮMĚRNÉ VÝŽIVOVÉ HODNOTY VE 100 G VÝROBKU:
Energetická hodnota: 2138 kJ (512 kcal)
Tuky: 29,1 g
z toho nasyc.mastné
kyseliny:
24,8 g
Sacharidy: 55,3 g
z toho cukry: 39,2 g
Vláknina: 0,8 g
Bílkoviny: 7,3 g
Sůl: 1,3 g


  • (6 ks)Skladem
69 Kč
Kategorie: Ztužovač šlehačky, želatina, agar, sypké směsi na krémy
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole: