Mléčná ICE CHocolate Callebaut

Čokoláda pro namáčení zmrzliny - Ice Chocolate Milk

Mléčná belgická čokoláda pro namáčení zmrzlinových nanuků a polévání vánočního cukroví. 

229 Kč 57,25 Kč / 100 g
Skladem

Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. Plná chuť a dokonalá rovnováha mezi kakaem, mlékem a karamelem.

 
 

Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko sušené, mléčný tuk, emulgátor: sojový lecithin, přírodní
vanilkové aroma.

Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce

Min. obsah kakaových částí 40, 7 %

Celkový obsah tuku 45, 5 %

Hmotnost: 400 g netto ( rozvažujeme do plastových kelímků )

Skladujeme do 20 °C v suchu

Výrobce: Callebaut, Belgie

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2564 kJ/ 613 kcal tuky 45, 5 g z toho nasycené 27, 3 g, sacharidy 44, 7 g z toho cukry 43, 7 g, bílkoviny 4, 8 g, sůl 0, 13  g

Kód Kód: ICE-45-MNV- 552
Jméno značky: Callebaut, Belgie
Kategorie: Ice Chocolate Callebaut

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí