KAKAO 22/24 extra tmavé ICAM

Novinka
kakao icam

Kakaový prášek extra tmavý a intenzivní z vybraných kakaových bobů

Široké spektrum použití při výrobě kakaového těsta, pečiva, dezertů, pralinek, Brownies, mousse, náplní.

Ideální na výrobu zmrzliny

335 Kč
Momentálně nedostupné

Složení: kakaový prášek, regulátor kyselosti: uhličitan draselný, vanilin

Hmotnost: 1 kg netto 

Skladujeme: do 18°C, chráníme před přímým slunečním světlem

Výrobce: ICAM, Itálie

Vysoce alkalický kakaový prášek, s 22/24% obsahem kakaového másla s prvotřídní,
 
intenzivní a výraznou kakaovou chutí

 

Tmavá hnědočervená barva.

Kakaový prášek získaný z vybraných kakaových bobů a zpracovaný nejmodernější

technologií v italské čokoládovně ICAM S.p.A.


Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1738 kJ  / 419 kcal, tuky 23

g z toho nasycené mastné kyseliny 14 g, sacharidy

18 g z toho cukry 0, 5 g, bílkoviny 21, 5 g, sůl 0 g

Kód Kód: 4238
Jméno značky: ICAM S.p.A, Itálie
Kategorie: Kakao, Topping Callebaut
Hmotnost: 1 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Adresa:  Via dei Pescatori, 53, 23900 Lecco LC, Itálie