DINOLINO směs na dort 15171

Novinka
dino

Směs na pečení barevného dortu na plech s polevou a cukrovým sypáním

155 Kč 18,24 Kč / 100 g
Skladem

Směs na pečení: PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, prášek do pečiva (difosforečnany, kypřící

látka uhličitan sodný), aroma.

Glazurová směs ( 23, 5 % ): cukr, okyselovač kyselina citrónová.

Cukrová dekorac: ( 2, 9 % ): cukr, škrob, palmový tuk,

rýžová mouka, barviva (kurkumin, brilantní modř FCF, oxidy železa a hydroxidy železa),

přírodní aroma. Směs barev modrá: cukr, škrob, barviva (anthokyany, patentová

modř V). Barevná směs zelená: cukr, škrob, barvivo měďnaté

komplexy chlorofylu a chlorofylinů.

Hmotnost celkem : 850 g (600 g směs na pečení, 200 g glazurová směs, 25 g cukrová

dekorace dinosauři, 25 g modrá a zelená směs

Skladování: při pokojové teplotě

Výrobce: RUF, Německo

Připravte si: na těsto potřebujete ještě:  3 vejce vel. M, 170ml oleje, 150 ml vody

na polevu:  40 ml ( cca 4 PL vlažné vody )

Recept: do mísy dejte 3 vejce, 170 ml oleje a 150 ml vody a šleháme na nejnižší

stupeň, následně zvýšíme rychlost na maximum a šleháme ještě cca 3 min....těsto

rozdělíme samostatně do 3 misek. Do jedné části těsta vmícháme směs modré barvy a

do druhé zelenou barvu. V třetí misce zůstane pouze těsto

Vymažeme si plech cca 30 cm x 40 cm a nanášíme těsto střídavě pomocí polévkové

lžíce postupně ze všech 3 misek . Pečeme v předehřáté troubě 180°C (horní a spodní

ohřev - doporučujeme ) nebo horký vzduch na 160°C....25 - 30 min.

Poleva: směs smíchejte s vlažnou vodou 40 ml a míchejte do hladka. Pokud je poleva

příliš hustá, přidejte trochu vody. Naneste ji na upečený dort pomocí stěrky a posypte

dinosaury

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1643 kJ / 391 kcal, tuky 16 

g z toho nasycené mastné kyseliny 2 g, sacharidy

58 g z toho cukry 37 g, bílkoviny 4, 7 g, sůl 0, 63 g

Kód Kód: 15171
Jméno značky: Ruf, Německo
Kategorie: Sypké směsi
Hmotnost: 0.9 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: