Složení: sušina min. 78,5% Brix (20°C) 81,1 - 82,1, Dextróza 14 - 20% sušiny, Maltóza 10-16% sušiny, pH 4 - 6, DE 36 - 40. Nepochází z geneticky modifikovaných surovin. Neobsahuje alergeny
Hmotnost: 1 kg netto
Skladování: v suchém a čistém prostředí
Země původu: Slovensko
Hustý, sladký, homogenní, bezbarvý až nažloutlý roztok, sirup bez cizích příměsí
Používá se v cukrářské výrobě a to u pudinkových dezertů a do modelovacích mléčných a čokoládových hmot
Vytváří jemnou a hladkou hmotu pružné struktury
Kód | Kód: AMZ101-1 |
---|---|
Kategorie: | Zahušťovadla, stabilizátory cukrářských hmot |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.