Donut na koblížky

1077
  • Těsto lžící naplníme do strojku, 3 cm pod okraj. Při správné hustotě těsto stéká 3 - 5 vteřin. Palcem uvolníme tlačítko a píst odštípne kroužek těsta, které padá do vroucího oleje.
  • Při výrobě malých pouťových kroužků odšroubujeme ve spodní části červený píst, vtlačíme s malým pístem.
  • Můžeme polévat čokoládou a sladkými polevami.
  • Příprava těsta Donut:
    1/2 kg hladké mouky, 150 g moučkového cukru, 2 sáčky vanilkového cukru, 3 vejce, 200 g kyselé smetany, 1/2 sáčku prášku do pečiva, 2 lžíce rumu, 2 dcl vlažného mléka. Šlehačem zpracované těsto necháme cca 15 minut dozrát v teplé místnosti. Těsto musí být tažné a houževnaté.
    Z nakloněné lžíce musí pomalu stékat. Záleží na mouce jak nasává mléko. Případně přidáme mléko, nebo mouku a znovu zapneme šlehač.

  • Skladem
115 Kč
Kategorie: Cukrářské potřeby
 

Donut - stroj na koblížky


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: