Rozměry: 2,3 cm
Materiál: vyrobeno z potravinářského pocínovaného plechu
Údržba: myjeme ručně
Cena je za sadu, která obsahuje deset kusů
Recept na kremrole: těsto: 35 dkg hladké mouky 2 žloutky 1 celá šlehačka 1 kostka másla špetka soli Sníh: 6 bílků 30 dkg cukru krystal
Pracovní postup: z uvedených přísad uděláme těsto. Žloutky utřeme s cukrem, přidáme šlehačku, sůl a mouku. Můžeme hned péci nebo nechat 2–3 hodiny těsto v chladničcce odpočinout. Natáčíme tenké proužky na kovové trubičky, pomažeme žloutkem a pečeme v horké troubě 8–10 minut (160°C). Upečené kremrole plníme sněhem, který připravíme ze 6 bílků a 30 dkg cukru. Šleháme ve vodní lázni kremrole zkuste příště naplnit pařížskou šlehačkou vydrží čerstvé přibližně tři dny, poté v nich bílkový krém tvrdne skladujte je nejlépe v krabici v chladu
Kód | Kód: 940 |
---|---|
Jméno značky: | ČR |
Kategorie: | Formičky na pečení |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.