Praskající čokoládové křupinky do čokolády 10473
Kód: 10473Detailní popis produktu
Chocolate Crackling Crispies jsou malé čokoládové křupinky s unikátním efektem – při konzumaci jemně praskají v ústech. Díky své čokoládové vrstvě se výborně hodí do náplní bez vody (např. gianduia, nugát) nebo do čokolád a krémů.
Skvěle se uplatní i jako křupavý prvek v pralinkách, mousse dezertech, pohárech nebo dortových náplních.
Použití: do čokolád, pralinek, náplní, dezertů, zdobení
Efekt: praskající textura v ústech
Hmotnost: 20 g netto
Značka: CakeMasters, Německo
Konzistence: lehké, křehké, čokoládou obalené křupinky
Složení: cukr, glukózový sirup, laktóza (obsahuje složky mléka), oxid uhličitý, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor: sojový lecitin (E322), vanilka.
Nutriční hodnoty (ve 100 g výrobku)
-
Energetická hodnota: 1743 kJ / 416 kcal
-
Tuky: 4,5 g
-
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,2 g
-
-
Sacharidy: 93,7 g
-
z toho cukry: 75 g
-
-
Bílkoviny: 0,1 g
-
Sůl: 0 g
🌿 Trendy využití
-
Do čokoládových pralinek a bonbonů
-
Do suchých náplní typu gianduia nebo nugát
-
Na dorty, cupcakes, pěny a mousse dezerty
-
Jako finální posyp na dezerty nebo zmrzliny
-
Oblíbené v moderní gastronomii pro texturu i efekt
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jedlé dekorace na dorty |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.03 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
