Shrek jedlý papír na vystřihnutí

Novinka
shrek

Jedlý papír Shrek na tvoření zápichů do dortu

Cukrářská dekorace

85 Kč
Skladem

Složení jedlého papíru: kukuřičný škrob,zahušťovadlo:1414,emulgátor: slunečnicový lecitin. Může nést stopy sóji a mléka

Složení jedlého inkoustu: voda, etanol, zvlhčovadlo: E422,

barviva: žlutá: E102, červená: E122, modrá: E133, černá: E151,emulgátor E433. Může

obsahovat stopy mléka, siřičitanů a sóji. Barvivo E122 a E102 může mít nepříznivý

vliv na činnost a pozornost u dětí

Rozměry: celý arch 29, 5 cm x 21 cm

Papír je vyrobený firmou Modecor z Itálie. Jedná se o kvalitní jedlý papír, který  můžete

mírně ohýbat, řezat cukrářským modelovacím nožem (skalpelem) nebo stříhat.

Skladování: v suchu a v chladu

Výrobce jedlého papíru: Modecor Italiana Srl, Italia

Krájí se a konzumuje spolu s dortem

Postup na výrobu zápichů: obrázek vystřihnete dle požadovaného tvaru, vyválíte

cukrářskou hmotu a obrázek přilepíte dekorgelem

nebo jedlým lepidlem na cukrářskou hmotu. Následně oříznete cukrářským

modelovacím nožem. Pak jen zápich stačí napíchnout na papírovou tyčku nebo

špejli.

Pro lepší jasnost barev doporučujeme potřít obrázek i gelem ( roztíráme gel na obrázek nožem nebo paletou ) na jedlý

papír – Dekorgelem,  který je též v naší nabídce:

https://www.eshop-lilie.cz/dekorgel-na-jedly-papir-piping-

gel/dekorgel-ciry-na-jedly-papir-modecor/

Je potřeba dát si pozor na vlhkost - papír při styku s krémem, šlehačkou, želatinou,

marmeládou nebo vlhkostí začíná měknout, rozpíjí se, ztrácí se barva a obrázek se zničí.

Je tedy nutné papír vždy pokládat na ztuhlou čokoládu, marcipán, cukrářské hmoty  nebo máslovo-pudingový krém

Obrázky z jedlého papíru jsou potištěny potravinářskými barvami a

odpovídají předpisům EU

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1522 kJ / 364 kcal, tuky 0, 64

g z toho nasycené 0, 13 g, sacharidy 87, 4 g z toho cukry 1, 13 g, bílkoviny 0, 51 g, sůl

0,15 g

 

Kód Kód: 72115D
Jméno značky: EU
Kategorie: Jedlý papír na dort

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: