Damier struktur folie na čokoládu a marcipán

  • 1 z 3
  • PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády
  • Můžete použít také na marcipán, cukrářské potahovací hmoty, moučníky....
  • Rozměry: 40 cm x 25 cm
  • Použití 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii (max.teplota 17°C) 2)Uložit do lednice (4-6°C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády nebo vyválíme cukrářskou hmotu na folii
  • Vhodné k opakovanému použití
  • Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně, není vhodné do myčky nádobí

  • (11 ks) Skladem
42 Kč
Kategorie: Strukturální folie
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole: