Síto na halušky + kuch. stěrky třítko na česnek a zázvor

  • K výrobě halušek, játrové i drožďové zavářky a noků do polévek
  • Zpracované těsto protlačujeme přiloženou kuchyňskou stěrkou přes síto do vařící vody nebo polévky
  • Bramborové halušky Ingredience: 1 kg syrových brambor, 60 dkg hrubé mouky, 1 kávová lžička soli, 35 dkg slaniny nebo bůčku, 50 dkg kysaného nebo čerstvého hlávkového zelí Postup: na velmi jemném struhadle (rozvitý kvítek) nastrouháme syrové brambory, osolíme, přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vzniklé těsto protlačujeme pomocí přiložené kuchyňské stěrky přes haluškové síto do vroucí osolené vody. Vaříme 8 - 10 minut. Uvařené halušky scedíme, prolijeme vlažnou vodou a vmícháme povařené kysané zelí. Vše promícháme a zalijeme vyškvařenou, nadrobno nakrájenou slaninou nebo tučnějším bůčkem (můžeme použít i škvarky).....dle chuti dosolíme a opepříme

  • Skladem
85 Kč
Kategorie: Třítka, nože, napichovátka - vše na zeleninu
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Firma, která se zabývá výrobou kuchyňských a zahradních potřeb z plastu a kovu.

Adresa: 1840, Lidických žen, 272 01