Tvořítko na pelmeně, ravioly a minikoblížky

  • Používá se na kynuté, listové, tvarohové, nudlové, štrůdlové těsto......
  • Na zadní straně je přiložený návod a recept
  • Ravioly: Příprava těsta: 500 g hladké mouky, 2 lžíce oleje, 4 vejce, sůl. Dobře prohněteme..náplň: 400 g mletého masa, 1 cibule, vejce, 4 lžíce špenátu, špetka pepře a sůl....všechny přísady promícháme a necháme chvíli odpočinout. Těsto rozválíme na tenkou placku a pokračujeme dle návodu. Hotové ravioly na talíři zalijeme omáčkou. Příprava omáčky: (doporučujeme): Jedno celé Apetitto rozpustíme na cibulce. Na kostičky nakrájíme šunku, přidáme masox (kdo může i česnek),trochu podlijeme vodou a rozmícháme návod najdete i v obrazové příloze: mřížku formy zlehka posypejte moukou....podélně rozválíme plát těsta a z jedné poloviny vložíme na formu.Zlehka přejedeme válečkem, aby se zvýraznily plnící plástve,které naplníme masovou směsí,nebo na sladko s marmeládou. Druhou polovinu těsta přeložíme,mírně pomoučíme a mírným tlakem přejíždíme. Obě poloviny těsta se spojí do tvaru šestiúhelníku,které se oddělí. Zbytek těsta po krajích odebereme a vyklepneme př. vytlačíme do vroucí vody. Takto i s kynutého těsta připravíme plněné roztomilé minikoblížky, které usmažíme-viz.obr. Plníte-li marmeládou,použijte jako polevu pacholíčka ředěného mlékem. Vaše děti to jistě ocení

  • Skladem
69 Kč
Kategorie: Třítka, nože, napichovátka - vše na zeleninu
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Firma, která se zabývá výrobou kuchyňských a zahradních potřeb z plastu a kovu.

Adresa: 1840, Lidických žen, 272 01