Žaludy a ořechy silikonová forma NLC002

  • 1 z 3
  • Silikonová forma na cukrářské hmoty
  • Tato forma byla vyvíjena společně s dortovým umělcem a mezinárodním učitelem Nicholasem Lodgem
  • Sada obsahuje mandle, vlašské ořechy, žaludy a bobule
  • Formu můžete použít na gum pastu, modelovací hmoty, marcipán, čokoládu, Isomalt....
  • Návod na použití: nejlepší způsob jak získat jemné detaily, je použít malé množství marcipánu či modelovací hmoty a vložit ji do silikonové formičky...pak použijeme modelovací váleček http://www.eshop-lilie.cz/pomucky-na-cukrarske-hmoty/valecek--pp86-na-cukrarske-hmoty-23cm/
  • Válečkem přejedeme formičku a odstraníme přebytečnou hmotu např. nožem na marcipán....pokud použijete klasický nůž, tak dejte pozor, abyste nepoškodili silikonovou formičku, dejte pak formičku na pár minut do ledničky a vytlačte ven z formy krásné tvary... Dle videa viz níže stačí vysypat formu podsypovým cukrem.... Formu lze použít do max. teploty 200 °C
  • Údržba: lze mýt v myčce nádobí Firma Katy Sue Designs vyrábí formy z potravinářského bezpečného silikonu ve vlastní továrně ve Velké Británii. Tyto návrhy jsou získaly řadu ocenění v USA a Velké Británii a jsou chráněny autorskými právy Katy Sue vzory Ltd ©.
  • Velikost mandle: cca. 2 cm x 1 cm
  • Velikost ořechu: cca. 3 cm x 2,4 cm
  • Velikost žaludu: cca. 2,5 cm x 1,7 cm
  • Velikost krytu žaludu: cca. 1,5 cm  x 1,5 cm
  • Velikost bobulí: cca. 1,8 cm x 2,2 cm

  • Skladem
297 Kč
Kategorie: Formičky na cukrářské hmoty
 

Ořechy použití silikonové formy Katy Sue


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: