KAŠTANOVÁ Chestnut gelová barva Sugarflair

A121
  • Na detailním obrázku vidíte rozdíl použití barvy na různých cukrářských hmotách: hvězdice je z fondánu a mušle je vyrobena z marcipánu
  • Lze ji použít do hmot a krémů
  • Pokud přidáte trochu alkoholu, můžete s ní i malovat
  • Složení: glycerol E422, propylenglykol E1520, E551, E155
  • Alergie info: bez tuku, lepku a ořechů
  • Vnášíme od malého množství až po docílení požadovaného odstínu
  • Nejdříve si propracujeme hmotu, až je měkká a poddajná. Pomocí párátka uděláme pár teček na hmotu. Použijte raději gumové rukavice, aby vám barva nezůstala na rukách a pak uhněteme
  • Dávkování se řídí platnými hygienickými předpisy a technickými normami, především vyhláškou Min. zdravotnictví č. 4-2008 Sb.,ze 3.ledna 2008 - pro barvení cukrářských výrobků a jemného trvanlivého pečiva je stanovené maxim. množství barviva do 200 mg-kg, u barviv E110, E122, E124, E155 je nejvyšší povolené množství (NPM) 50mg-kg jednotlivě nebo v kombinaci... jedlé ozdoby a polevy na cukrářské výrobky NPM 500 mg-kg, cukrovinky NPM 300mg-kg, deserty včetně ochucených mléčných výrobků 150 mg-kg
  • Skladujeme při stálé teplotě, nechladíme, nezamrazujeme
  • Doporučení od výrobce: na 1kg dortu a dekorací nepřekračujte 3g této barvy
  • Hmotnost: 25 g netto

  • Skladem
75 Kč
Kategorie: Potravinářské barvy
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: