Vykrajovací jehla na plněné brambory

Vykrajovací jehla na plněné a nadívané brambory - PUDLÁKY

Nadívané vepřovým masem, prejtem, modrými sýry, tvarohem....

 

49 Kč
Skladem

Do očištěného, neoloupaného syrového bramboru zapíchneme jehlu a krouživým pohybem v něm vytvoříme dutinu a jako odpad zůstává

bramborová spirála (návod na výrobku). Otvor v bramboru plníme tvarohem, zeleninovou směsí, nivou, prejtem, atd.,

Výrobce doporučuje připravit kuřecí prsa jako na čínu a přistrouhat nivu. Masové náplně vždy více osolte. Brambor naplníme, z odvrtané spirály

ulomíme tři závity a zašroubujeme do brambory, aby náplň nevytékala. Pečeme v rozpálené troubě cirka 50 minut až brambor přenádherně voní.

Až budete grilovat, zabalte brambor do alobalu. A vše bez tuku, jako v ohníčku. Jehlou odvrtáme i jadřince z jablek na plněná jablka, s tvarohem,

skořicí a hrozinkami, které opět zapečeme v troubě. Na bramboru je stejně nejchutnější pečená slupka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Firma, která se zabývá výrobou kuchyňských a zahradních potřeb z plastu a kovu.

Adresa: 1840, Lidických žen, 272 01