Vykrajovací jehla na plněné brambory

  • Vykrajovací jehla na plněné a nadívané brambory - PUDLÁKY
  •  Nadívané vepřovým masem, prejtem, modrými sýry, tvarohem a pod..
  • Do očištěného, neoloupaného syrového bramboru zapíchneme jehlu a krouživým pohybem v něm vytvoříme dutinu a jako odpad zůstává bramborová spirála (návod na výrobku). Otvor v bramboru plníme tvarohem, zeleninovou směsí, nivou, prejtem, atd.,
  • Výrobce doporučuje připravit kuřecí prsa jako na čínu a přistrouhat nivu. Masové náplně vždy více osolte. Brambor naplníme, z odvrtané spirály ulomíme tři závity a zašroubujeme do brambory, aby náplň nevytékala. Pečeme v rozpálené troubě cirka 50 minut až brambor přenádherně voní. Až budete grilovat, zabalte brambor do alobalu. A vše bez tuku, jako v ohníčku. Jehlou odvrtáme i jadřince z jablek na plněná jablka, s tvarohem, skořicí a hrozinkami, které opět zapečeme v troubě. Na bramboru je stejně nejchutnější pečená slupka

  • Skladem
49 Kč
Kategorie: Třítka, nože, napichovátka - vše na zeleninu
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Firma, která se zabývá výrobou kuchyňských a zahradních potřeb z plastu a kovu.

Adresa: 1840, Lidických žen, 272 01