Tmavá ICE CHOCOLATE Callebaut

Čokoláda pro namáčení zmrzliny - Ice Chocolate Dark a namáčení a polévání vánočního cukroví

 
199 Kč 49,75 Kč / 100 g
Skladem

Tmavá čokoláda pro namáčení zmrzlinových nanuků a stracciatella. Lze použít i na vánoční cukroví, polevy.

 
Pokud chcete snadno a opravdu kvalitně polévat například cukroví, velmi doporučujeme použít Ice Choc čokolády
 
Jsou více tekuté, než jejich klasické čokolády, ale pořád stejně výborné

 

Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda

ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. V ústech se rychle rozpouští a rozmazluje intenzivní chutí.

Složení: cukr, hořká čokoláda, kakaové máslo, mléčný tuk, sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma

Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce

Min. obsah kakaových částí 56, 4 %

Celkový obsah tuku 45, 5 %

Hmotnost: 400 g netto ( rozvažujeme do plastových kelímků )

Skladujeme do 20 °C v suchu

Výrobce: Callebaut, Belgie

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2527 kJ/ 604 kcal tuky 45, 5 g z toho nasycené 27, 3 g, sacharidy 41, 4 g z toho

cukry 39, 3 g, bílkoviny 3, 8 g, sůl 0, 01  g

Kód Kód: ICE-45-DNV-552
Jméno značky: Callebaut, Belgie
Kategorie: Ice Chocolate Callebaut

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí