Tmavá ICE CHOCOLATE Callebaut

Novinka
tmavá

Čokoláda pro namáčení zmrzliny - Ice Chocolate Dark

 

169 Kč
Skladem

Tmavá čokoláda pro namáčení zmrzlinových nanuků a stracciatella. Lze použít i na vánoční cukroví, polevy. Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. V ústech se rychle rozpouští a rozmazluje intenzivní chutí.

Složení: cukr, hořká čokoláda, kakaové máslo, mléčný tuk, sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma

Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce

Min. obsah kakaových částí 56, 4 %

Celkový obsah tuku 45, 5 %

Hmotnost: 400 g netto ( rozvažujeme do plastových kelímků )

Skladujeme do 20 °C v suchu

Výrobce: Callebaut, Belgie

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2527 kJ/ 604 kcal tuky 45, 5 g z toho nasycené 27, 3 g, sacharidy 41, 4 g z toho cukry 39, 3 g, bílkoviny 3, 8 g, sůl 0, 01  g

Kód Kód: ICE-45-DNV-552
Jméno značky: Callebaut, Belgie
Kategorie: Ice Chocolate Callebaut

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí