K2 Cukrářská potahovací hmota na dorty

UJ00001
  • Sladká cukrářská hmota od maďarského výrobce určená k rozvalování a potahování dortů
  • Hmota je čistě bílá, snadno barvitelná potravinářskými barvami
  • Po obarvení ještě více změkne, ale po chvíli na vzduchu oschne a je lépe použitelná na potahování
  • Hmotu propracujte, vyválejte na silném igelitu a i s ním přeneste na dort.... igelit stáhněte a povrch uhlaďte....vhodné i jako náplň do zákusku
  • Má jemně mandlovou příchuť
  • 1 kg hmoty  vystačí na potažení dvou dortů o průměru cca 15 cm nebo jednoho dortu průměru cca 28 cm
  • Složení: práškový cukr, voda, glukozový sirup, agar - agar E406, rostlinný tuk (částečně ztužený, palmový), mandlové aroma, E171, zahušťovadla E202
  • Alergie info: bez alergenů
  • Skladujeme v suchu,teplota max.25 °C
  • Doporučuje se nikdy pod potah nepoužívat šlehačkový, ani tvarohový krém... můžete si s ním dort promazat, ale tak, aby krém nevylézal na bocích.... boky a vršek obmazat tenkou vrstvou máslového, máslovo-pudinkového krému.... stačí opravdu jen slaboučká vrstva, aby k ní přilnul potah a zarovnaly se boky.....
  • Hmotnost: 1 kg netto
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1853kJ/438,9kcal, bílkoviny 0,1 g, sacharidy 87,29 g, tuky 9,93 g
  • Možno nahřát nad párou na požadovanou hustotu (33 - 40 °C) + přidat trochu vody

  • Skladem
144 Kč
Kategorie: Modelovací a potahovací cukrářské hmoty
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: