MONTANA 1kg sypká směs na modelovací hmotu

  • 1 z 2
  • Montana je sypká směs vhodná k výrobě mléčného marcipánu na potahování a modelování
  • Složení: sušené mléko, cukr, glukózový sirup, stabilizátor E415, aroma, barvivo (E171). Výrobek může obsahovat stopy lepku, suchého ovoce a výrobků z nich, vejce a výrobků z nich, arašídy a výrobky z nich, obsahuje mléko a výrobky z něj (včetně laktosy),suché skořápkové plody - mandle, vlašské ořechy.....sezamová semena a výrobky z nich
  • Hmotnost: 1 kg netto
  • Skladujte při běžné provozní teplotě (max. 25°C), v případě správného uložení lze Montanu zpracovávat i v následujících 3 týdnech
  • Výrobce: IREKS ENZYMA s.r.o., ČR
  • Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská
  • Je to jedinečný výrobek na trhu!
  • Při zpracování je velmi plastická a homogenní, příjemně voní a přirozeně chutná
  • Kompletní směs Montana znamená velmi jednoduchou a rychlou přípravu, tzn. odpadá zdlouhavá doba navažování jednotlivých surovin. Montana si zachovává vláčnost i po přídavku kakaového prášku. Homogenní hmota je bez samostatných částeček po jednotlivých surovinách, které prochází přísnou vstupní kontrolou (jsou tak eliminovány časté kvalitativní výkyvy sušeného mléka)
  • Doporučená receptura: 1 kg Montana + pitná voda 150 - 170 g + 100 % tuk 50 g
  • Doporučený technologický postup: Montana, voda a změklý 100% tuk se spojí mícháním při střední rychlostí v kotlíku šlehacího stroje protínacím hákem do hmoty podobné pastě. Poté se hmota uloží do polyethylenového obalu a nechá vyzrát nejméně 3 hodiny. Doporučujeme nechat odležet až 24 hod
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: 1608kJ/385kcal, tuky 0,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 79,5 g z toho cukry 73,5 g, vláknina 0 g, bílkoviny 14,7 g, sůl 0,3 g

  • Skladem
127 Kč
Kategorie: Modelovací a potahovací cukrářské hmoty
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno