PASTA DAMA TOP 2,5kg cukrářská hmota

Kód: 4809870
470 Kč 18,80 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Bílá pasta na bázi cukru ideální k potahování dortů, k dekoraci dortů a cukrářských výrobků, pro výrobu kytiček apod.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: cukr, glukózový sirup, rostlinný tuk ( palmový, kokosový ořech ), voda, zvlhčující látka: glycerol,

zahušťovadlo E415, okyselovadlo: E330, aromata. Produkt může obsahovat stopy mléka, sulfátů a skořápkáchových plodů.

Hmotnost: 2,5 kg netto

Skladování: v chladu do 20 °C. Pasta je připravena k použití, potahujte, nebo tvarujte dekorace. Po každém použití pečlivě uzavřít balení, aby bylo zabráněno vysychání hmoty.

Výrobce: IRCA S.P.A., Itálie

Barva: sněhobílá

Doporučuje se nikdy pod potah nepoužívat šlehačkový, ani tvarohový krém... můžete si s ním dort promazat, ale tak, aby krém nevylézal na bocích boky a vršek obmazat tenkou vrstvou máslového, máslovo-pudinkového krému... stačí opravdu jen slaboučká vrstva, aby k ní přilnul potah a zarovnaly se boky.....Hmota nevlhne

Hmota se dá dobře barvit gelovými, tekutými i rozpuštěnými práškovými barvami

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: 

Energetická hodnota 404 kcal / 1708 kJ
Bílkoviny (N*6.25) 0 g
Sacharidy 87,8 g z toho cukry 85,8 g
Tuky 6,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,7 g
Vláknina  0 g, Sůl  0 g

HACCP Prohlášení
Tento výrobek je vyroben v souladu s předpisy platnými v potravinářském sektoru a v souladu s
hygienickými předpisy dle nařízení (ES) 852/2004.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

 

IRCA je italská společnost zabývající se cukrářskými a pekařskými výrobky

 

Do rodiny IRCA patří také značky JOYGELATO , řada věnovaná zmrzlině zahájená v roce 2013, a DOBLA , značka celosvětově uznávaná pro výrobu čokoládových dekorací.

 

Kontakty: Via degli Orsini, 5, 21013 Gallarate VA, Itálie

48-IRCA-NOCCIOLATA-BIANCA-