WHITE ICING 1kg cukrářská potahovací hmota

White icing je hotová cukrářská bílá hmota, kterou se potahují nebo zdobí dorty

239 Kč
Skladem

Složení: cukr (80,2%), glukózový sirup, voda, zcela ztužený rostlinný tuk - palmojádrový, želírující látka E413, rostlinný tuk - slunečnicový,

řepkový v různých poměrech, látka udržující vlhkost E422, regulátor kyselosti E330 - kyselina citronová, vanilin. Produkt může obsahovat stopy

ořechů, sóji a vajec, mandlí

Hmotnost: 1 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)

Skladování: do 25 °C

Výrobce: Callebaut, Belgie

Barva: bílá chuť: sladká, vanilkovo-citronová

Pružná cukrová pasta pro potahování, tvarování, vykrajování a barvení...S hmotou Callebaut®’s White Icing & Decor Past můžete

uskutečnit všechny vaše podivuhodné nápady: od sněhově bílých svatebních koláčků po barevné a dobrodružné cupcaky.

Se svým jedinečným složením je přirozeně bělejší a pružnější, než mnoho jiných cukrových past nebo marcipán, což zaručuje vynikající

konečné výsledky pro tvořivé modelování a stylizaci cukroví.

Rychle tvrdne, ale nevysušuje se, když s ní pracujete.

Můžete ji používat při pokojové teplotě, takže s ní nemusíte pracovat v chlazeném prostoru.

Doporučuje se nikdy pod potah nepoužívat šlehačkový, ani tvarohový krém... můžete si s ním dort promazat, ale tak, aby krém nevylézal na

bocích boky a vršek obmazat tenkou vrstvou máslového, máslovo-pudinkového krému... stačí opravdu jen slaboučká vrstva, aby k ní přilnul

potah a zarovnaly se boky.....Hmota nevlhne

Hmota se dá dobře barvit gelovými, tekutými i rozpuštěnými práškovými barvami

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1631 kJ/ 390 kcal, tuky 4,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 4 g, sacharidy 86,1 g

z toho cukry 80,2 g, vláknina 0,7 g, proteiny 0 g, sůl 0,1 g

Kód Kód: COW-5031DP-Z41
Jméno značky: Callebaut, Belgie
Kategorie: Cukrářské hmoty na dorty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení