Vánoční otevírací doba na prodejně v Lovosicích Prodejna bude uzavřena v období: 22. 12. 2017 – 5. 1. 2018 Vánoční otevírací doba na internetovém obchodě Internetový obchod bude uzavřený od 20. prosince 2017 do 3. ledna 2018. Poslední objednávky budou odeslány 19. prosince, a to všechny dobírky a platby přijaté do 12. hodin. Objednávky přijaté po této době budou postupně odesílány od 4. ledna 2018. K přání příjemného prožití vánoční svátků a mnoha úspěchů v nadcházejícím roce 2018 připojujeme srdečné poděkování za vaši důvěru. Cukrářské potřeby Lilie

Tvář dýně - silikonová forma CE0029

  • 1 z 3
  • Silikonová forma na cukrářské hmoty pro vytvoření dýňového obličeje
  • Forma obsahuje vedle dýně také různé díly pro výrobu tváře
  • Dýně má vytvarované jemné detaily, díky tomu vytvoříte vždy perfektní výsledek
  • Do formy můžete použít gum pastu, cukrářskou hmotu na potah i modelování, marcipán, čokoládu, Isomalt
  • Můžete ji použít i na nepečené výrobky, slané pečivo, polymer
  • Doporučujeme, abyste použili formu pro potravinářské výrobky
  • Návod k použití: nejlepší způsob jak získat jemné detaily, je použít malé množství marcipánu či modelovací hmoty a vložit ji do silikonové formičky...pak použijeme např. malý váleček (např. od PME 15 cm či 23 cm), válečkem přejedeme formičku a odstraníme přebytečnou hmotu např. nožem na marcipán....pokud použijete klasický nůž, tak dejte pozor, abyste  nepoškodili silikonovou formičku, dejte pak formičku na pár minut do ledničky a vytlačte ven z formy krásné tvary...
  • Formu lze použít do max. teploty 200 °C
  • Údržba: lze mýt v myčce nádobí
  • Firma Katy Sue Designs vyrábí formy z potravinářského bezpečného silikonu ve vlastní továrně ve Velké Británii. Tyto návrhy jsou získaly řadu ocenění v USA a Velké Británii a jsou chráněny autorskými právy Katy Sue vzory Ltd ©.
  • Rozměry: cca. 4 cm x 4,2 cm

  • (3 ks)Skladem
290 Kč
Kategorie: Silikonové formičky na cukrářské hmoty
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.