Pizza a langoše směs 1kg

Kód: 40293
65 Kč 6,50 Kč / 100 g
Skladem

Milovníci domácí pizzy a langošů, pozor! S touto praktickou směsí si připravíte dokonale vláčné těsto nejen na pizzu, ale i na langoše, focacciu, calzone nebo slané placky.


Detailní informace

Detailní popis produktu

Směs je vyváženě ochucená, obsahuje kvalitní suroviny a osobně jsme ji vyzkoušeli – a doporučujeme! Výsledné těsto je měkké, poddajné a skvěle se zpracovává.

Z 1 kg směsi připravíte až 5 domácích pizz o průměru cca 32 cm.

📌 Podrobný recept krok za krokem najdete na našem blogu:
👉 Perfektní domácí pizza díky cukrářským potřebám Lilie

Složení: mouka PŠENIČNÁ, vločky bramborové, sůl jedlá jodidovaná (sůl jedlá, jodičnan draselný), sušený MLÉČNÝ výrobek (sušené MLÉČNÉ složky 51 % (LAKTÓZA, MLÉČNÁ bílkovina, živočišný tuk (MLÉČNÝ)), sušený glukózový sirup, částečně ztužený olej rostlinný (slunečnicový)), sůl, emulgátor E471, vláknina. Výrobek může obsahovat sóju a vejce

Hmotnost: 1 kg netto (rozvažované zboží)

Skladujeme: do 25°C

Výrobce: Zeelandia spol. s r.o. , Česká republika

📌 Doporučené dávkování:

  • 1 kg směsi

  • 30 g čerstvého droždí

  • 650 g vody (cca 30 °C)

🧑‍🍳 Návod na přípravu:

Směs a droždí smíchejte s vlažnou vodou, vyhněťte vláčné těsto a nechte 10 minut odpočinout. Poté rozdělte na díly, vytvarujte pizzy nebo langoše a nechte znovu kynout. Pizzu pečte při 230 °C po dobu 7–9 minut, langoše smažte dozlatova z obou stran (cca 3 + 3 minuty). Ozdobte dle vlastní chuti.

Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 1 452 kJ / 346 kcal
Tuky 2,44 g (z toho nasycené MK 0,8 g)
Sacharidy 69,42 g (z toho cukry 7,14 g)
Vláknina 4,02 g
Bílkoviny 9,9 g
Sůl 2,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zeelandia spol. s r.o. , ČR

Adresa

 

Zeelandia spol. s r.o.

Malšice 267

391 75  Malšice

 

Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole.  Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů. 

Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3,  Alpský knedlík, Arabesque kakao

práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,

Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......